Hub ( 1948 ) geboren in Ubach over Worms heeft altijd zich aangetrokken gevoeld tot het beeldend bezig te zijn. Hij komt daarbij zelf uit een zeer creatieve familie wat mede invloed had op zijn latere definitieve genomen beslissing. In 1989 maakt hij dan ook de definitieve keuze voor volgen van de Kunstacademie in Maastricht waar hij de opleiding Plastische Vormgeving volgde.
Nadat Hub met zijn eerste werken naar buiten kwam bleek het publiek zijn werk te waarderen. In 1993 richtte hij zijn eigen atelier in, uiteraard aan huis. Het gietwerk vindt daarbij elders plaats.

Inmiddels heeft hij in de loop der jaren aan vele exposities in binnen en buitenland deelgenomen en wordt zijn creativiteit en veelzijdigheid alom door kunstkenners en verzamelaars erkend.
Zijn werk heeft niet veel woorden nodig. Kenmerkend zijn de vaak surrealistische voorstellingen welke een enigszins theatraal karakter hebben.
De mens in al zijn facetten is voor Hub zijn inspiratiebron, waarbij hij ook daarnaast zijn fantasie de vrije loop laat.

expoapril5

expoapril2